Елаборат за заштита на лични податоци

Глобал Секјурити Дооел покрај својата дејност со поставување и одржување на безбедносни системи се занимава и со изготвување на елаборати за начинот на вршење на видео надзор. Истиот е подготвен од страна на сертифицирани лица од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

  

Повелете, Побарајте понуда.

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

 

МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА HID MODULE 
МОЖНОСТ ЗА ВГРАДУВАЊЕ НА ГЛАСОВЕН МОДУЛ
ВГРАДЕНА ФУНКЦИЈА ЗА ЅВОНЧЕ 
СВЕТЛОСНА ТАСТАТУРА 
ДИЗАЈНИРАНО ЗА НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА
RS-485 И TCP/IP КОМУНИКАЦИСКИ ИНТЕРФЕЈС
ВГРАДЕНА WATCH DOG ФУНКЦИЈА ЗА ЗАШТИТА ОД ЗАПИРАЊЕ
КОРИСНИЦИ: 16,000; НАСТАНИ: 32,000
2 НАЧИНИ НА РАБОТА: M4/ M8
НАЧИН НА ПРИСТАП: САМО КАРТИЧКА, КАРТИЧКА ИЛИ ПИН, КАРТИЧКА И ПИН
WG ПОРТ ЗА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ANTI-PASS-BACK ФУНКЦИЈА
ИЗЛЕЗНО КОПЧЕ, КОНТАКТ ЗА ВРАТА И ИЗЛЕЗ ЗА  WIEGAND 
МОЖНОСТ ЗА ПОВЕЌЕ ИЗЛЕЗИ: DOOR LOCK/ ALARM/ ARMING/ DURESS/ SECURITY TRIGGER SIGNAL
ПОДДРШКА ЗА МРЕЖНО ПОВРЗУВАЊЕ СО SOYAL СОФТВЕР
ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЈА СО SOYAL ИЛИ ДРУГИ СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП
фУНКЦИСКИ КОПЧИЊА ЗА ПАУЗА ИЗЛЕЗ, СЛУЖБЕН ИЗЛЕЗ, ПРИВАТЕН ИЗЛЕЗ
ANTI-TAMPER ФУНКЦИЈА
125KHZ AND 13.56MHZ МОЖНОСТ ЗА ОДБИРАЊЕ
TTL & RS-485 SERIAL OUTPUT - ИЗЛЕЗ ЗА РАЗЛИЧНИ АПЛИКАЦИИ И ЗА ЛИФТ КОНТРОЛА
LCD ЕКРАН ЗА ПОЛЕСНО ПРОГРАМИРАЊЕ
АВТОМАТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ  НА 30 СЕКУНДИ ПОСЛЕ 3 ПАТИ НЕУСПЕШЕН ОБИД ЗА ВЛЕЗ
ПОДДРШКА ЗА КОПЧЕ ЗА ПОЖАР СИТЕ ВРАТИ ДА СЕ ОТВОРАТ ВО СЛУЧАЈ НА ПОЖАР

Power Supply

10~24VDC

 

Power consumption

<5W

 

Communication 
Interface

RS-485   
Optional: Ethernet Auto MDI/MDIX (MDL-NETWORK)

 

 

Data Transfer Rate

9600bps(N,8,1)                                                        
Optional: 10/100M Base T (MDL-NETWORK)

 

HTTP Server

Yes

 

Operating Temperature

–10 TO +60

 

Digital Input

Egress(R.T.E.)*2 / Door contact*2

 

Relay Output

Alarm Relay/ Lock Relay

 

Lock Relay Time

Toggle, 0.1~600 Sec.

 

Alarm Time

Toggle, 1~600 Sec.

 

Tamper Switch

Limit Switch(Form C)

 

User Capacity

M4/M8: 16,000

 

Even log

M4/M8: 32,000

 

WG Input

1 WG PORT (WG26 , WG34 SUPPORT)

 

Anti-pass-back

Yes

 

Lift Control

64 Floors,16,000  for Card Users

 

Serial port

No

 

Real Time Clock

Yes

 

LCD Panel

128*64 dot LCD Panel(4Lines messages, 16 Characters /line)

 

Door Bell Button

Yes

 

Voice Module

Optional

 

Transistor Output

Arming LED/Alarm/Duress/WG Lock Relay/ Security trigger signal

 

Protection standard

IP55

 

Indicator

6LED&1Beeper

 

Keypad Material

Rubber (Illuminated Keypad)

 

Housing Material

ABS

 

Time Zone

63

 

Operation Mode

Stand-Alone/Networking

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk