Access Control - SOYAL

Handheld Deactivator AHD-001

AM Handheld Detector

TAG Deactivator AED-001

AED001, Desktop Power Detacher, to open sensormatic tags like T025B, T047

Label deactivator

Integrated AM Deaktivator, Desktop

Digital 4, 6, 8,10, 12 Beams Detector

 Digital 4, 6, 8,10, 12 Beams Detector

Digital Beams with 8-Channel Selectable Frequencies

Digital Beams with 8-Channel Selectable Frequencies

Triplicate Beams 

Twin Beams, 

10-20m Outdoors / Indoors

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location